Over Rudi Lenaerts

pragmatisch, resultaatgericht

Rudi Lenaerts zet zijn ervaring als ondernemer en bedrijfsleider in de ICT-sector – inmiddels meer dan 30 jaar waarvan ruim 25 jaar in leidinggevende functies – in om collega’s ondernemers en bedrijfsleiders bij te staan op diverse vlakken.

Zijn pragmatische, resultaatgerichte aanpak is gebaseerd op zijn concrete ervaring als CEO en verantwoordelijke voor verkoop, en als specialist op het vlak van ICT en meer bepaald de implementatie van applicaties voor het ondersteunen van de business processen binnen een bedrijf of organisatie.

Rudi Lenaerts is burgerlijk ingenieur (KULeuven, 1984) en is onafhankelijk lid van raden van bestuur/advies en auditcomités.

Daarnaast is hij als vrijwilliger actief binnen non-profit organisaties en is hij ondernemingsrechter bij de Nederlandstalige Ondernemingsrechtbank te Brussel. Aan de KULeuven is Rudi Lenaerts gastdocent aan de faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen. Tenslotte neemt hij binnen Netwerk Ondernemen de rol van mentor en voorzitter van mentor rooms en selectiecomités op.


Heeft u een vraag? Aarzel niet.